En varm dag!

Hej alla! Idag är det en sån där asvarm dag som jag inte tycker om. Mamma och pappa körde ner till sjön för att sola, men halleluja vad glad jag blev när syrran ringde och undrade om jag ville luncha med henne. Jag tog bilen till Broby, vi käkade sallad och glass SOLERO jag säger bara det. Sen hängde jag på bibblan en stund och lånade massa böcker och skivor, det är ett av mina sätt att koppla bort jobbiga tankar. Jag har pratat med en handläggare på försäkringskassan idag angående handikappsersättning, sen blev jag deprimerad av hur krångligt de måste göra det.

Nu har jag varit hemma i över 3 veckor vilket är rekord för i år. Men det gör mig nervös, nu är det nästan som man håller andan och väntar på det där bakslaget, kommer det att hålla eller inte. Vi får väl se.

En sak är iallafall säker, jag gillar inte när det är 30 grader varmt ute, då vill jag helst av allt bara gräva ner mig i en kall men mysig håla och läsa massa böcker.

//Multiartist

FacebookTwitterGoogle+Share
  • http://www.ettlivmedhirschsprung.blogspot.com Anna

    3 veckor? Hur brukar det vara annars?

    • http://livingsuperheroes.wordpress.com livingsuperheroes

      Det är olika, men från februri i år har jag bara varit hemma max 2 veckor åt gången, fruktansvärd otur helt enkelt.