No Worries

Vad skulle jag göra utan de genialiska musikerna som finns där ute och som med hjälp av några toner kan ändra mitt humör från den sämre till något fantastiskt. En hel dag kan bli så mycket bättre om jag bara får lyssna på en låt från ett favoritband eller en otrolig artist. Igår var en sån otrolig dag då jag hittade tillbaka till ett band jag har älskat sedan sjuan. Idag har jag istället njutit av den litterära magin och ikväll tänker jag passa på att njuta av filmens värld. Estetiken är min bästa vän! I hopp om att även förgylla din dag tänker jag bjuda på en sån där låt som bara gör mig lycklig!

//BM

FacebookTwitterGoogle+Share
  • Multiartist

    Jag förstår vad du menar! Häromdan, efter en mindre diskussion i bilen var jag grymt irriterad, Regina Spektor sattes på på hög volym i hörllurarna och all ilska rann av mig. Kan bara säga detsamma, TACK FÖR BRA MUSIK!