3 veckor kvar!

Idag har varit en bra dag! En nära vän fyller år, men vi bor för långt ifrån varandra för att kunna ses, lite tråkigt! Men vi ses snart, så det gör inget! Hennes presenter är färdiga, i stort sett…

… För en gångs skull är jag tidigt ute med presenter. Har faktiskt köpt två julklappar redan. En av dem ska till Taiwan, men det brukar inte ta mer än två veckor. Sen är det julklappar till Tyskland, Malta och Danmark också! Men det tar vi sen, ingen brådska. Ska dock erkänna att jag fortfarande inte skickat iväg förra årets julklapp till en kompis i Skåne. Förlåt! <3

Räknar ner dagarna tills jag slutar jobba nu, 3 veckor kvar exakt idag! :D Visst, det är jätte bra att ha jobb och det är otroligt skönt att veta att jag har lite pengar på kontot, men den här tiden på året, och som semestervikarie på ett sjukhus? Nej. Det är kaos, så mycket kan jag säga.

Så lite ledighet ska bli skönt! Sen ska jag ta tag i körkortet, läsa och köra massor, och söka mer tim-jobb. Och en vacker dag ska jag åka utomlands, till min absoluta favoritstad och uppleva allt det som jag hittills bara läst om, som andra människor upplevt. En kompis är där nu, och hon berättar om alla hon träffat och allt hon gör, och hur mycket hon älskar staden… inte konstigt jag blir avundsjuk! Så vad är då mitt dröm mål? Seoul. En dag ska jag dit, det bara är så!

En kompis fick mig att bada för första gången i fredags, kallt var det, kan jag säga! Men efter en stund var det helt okej. Tills jag började frysa. Så då cyklade vi hem och tittade på ”The Host”. Den finns i bok också, ”Genom dina ögon” av Stephanie Meyer. Riktigt okej tolkning faktiskt! Tog ett tag att komma in i filmen och de ljusblå linserna var lite svåra att vänja sig vid, men annars var den helt okej!

Nu väntar jag med spänning på första filmen av The Mortal Instruments!

/MultiMystery

FacebookTwitterGoogle+Share
  • Multiartist

    Härligt! Jag vill också åka utomlands! Så du gillade genom dina ögon, jag hade svårt att komma in i den. Jag älskade däremot Beutiful creatures boken, filmen ska ses i helgen.