Födelsedag

Igår fyllde jag nitton år. Bara ett år kvar som tonåring nu, något som känns en aning skrämmande men samtidigt spännande. Tidigt igår morse lämnade familjen mig hemma för att åka upp till Norrland på semester i en vecka vilket sätter stor press på mig under denna vecka. Jag jobbar ju och måste därför var noga med droppet samt att jag äter och eftersom jag är ensam hemma finns det ingen som kan fixa droppet åt mig om jag är trött eller något som redan har lagat mat när jag kommer hem vid fem. Det här är min chans att visa att jag faktiskt klarar av att vara ensam hemma! 
Igår fick jag dock ett återfall igen. Eftersom jag inte har samma energinivå som en vanlig tjej i min ålder tar dessa 40 arbetstimmar i veckan väldigt hårt på mig. Det är tidiga mornar, sena kvällar och fysiskt ansträngande då jag cyklar flera mil om dagen. Det tar tid för batterierna att ladda upp igen och när jag jobbar varje dag får batterierna ingen tid att ladda. Då slutar det med att kroppen ger upp och att jag ligger vaken hela natten med illamående, ont i magen och slutligen kräkningar. Nu är jag i alla fall sjukskriven i tre dagar sen jobbar jag torsdag och fredag innan jag blir ledig på helgen. Efter det har jag bara 10 arbetsdagar kvar innan detta hemska sommarschema är över och jag ska göra allt i min makt för att min kropp ska hålla ihop under den tiden!

//BM

FacebookTwitterGoogle+Share
  • Multiartist

    Grattis i efterskott gumman! Du fixar denna veckan galant! Det vet jag! Ett steg i taget som man säger. Vem vet? Det dröjer säkert inte så länge innan du lämnar familjens bo och flyttar till ett eget hem.

    Kram