BQC_CKCCUAA0QLR

Jag antar här med utmaningen!
Det här är liiiite av det jag gjort hittills, mycket har redan skickats iväg till kompisar runt om i världen :) Och ytterligare en hel del har skickats iväg till Seoul där en kompis är på hemligt uppdrag, haha, (You’re truly amazing, Jessy! Thank you so much! <3)
Några av smyckena använde jag till balen och studenten. En del av detta ska skickas iväg och bli presenter, men så långt har jag inte hunnit än.

De lediga dagarna har gått alldeles för fort och jag ska jobba imorgon igen. Det enda positiva är väl att efter denna helgen är det bara 8 pass kvar. SEN är jag ledig och tänker vara det några veckor. Får se vad det blir sen, man vet aldrig! Har en hyfsad bild av vad jag vill göra i framtiden nu i alla fall, så det känns skönt. Vill utomlands dessutom, och det verkar helt underbart!

Det jobbiga var i morse. Min älskade kusins ex flickvän har flyttat ihop med en ny kille, och har redan gått vidare.
Fast jag ska inte döma henne, kanske är det hennes sätt att hantera allt som hänt. Ändå tycker jag att det är för snart.
10 augusti är det 2 månader sedan han för alltid kommer vara saknad </3 Det är jobbigt. Men det är då vännerna är som viktigast! Jag saknar honom, och hela tiden kan jag inte låta bli att tänka ”jag borde gjort det” eller ”tänk om jag..”

Vid de jobbiga stunderna finns alltid musiken, och det tackar jag för! Två av de viktigaste låtarna har varit Peter Pan och Shadow (EXO & BEAST) de senaste dagarna.

Hm… mer att berätta?
En av mina bästa kompisar fick sitt födelsedagspaket en dag för sent hem i brevlådan idag! Hon älskade brevet, presenterna och allt :D Och erkänn du, det lilla blå-vita armbandet var bäst? ;) Snart kommer T ha ett likadant! Vi får hålla utkik, haha! ;) <3
Hon avslöjade dessutom en liiiten ledtråd på vad hon tänker köpa till mig, och jag tror jag listat ut vad det är. Kommer bli awesome isåfall!!

Nu ska jag se klart på ‘Hello Counselor’ där mina favoriter gästar och sen blir det sängen för att orka jobba hela helgen!

/MultiMystery

FacebookTwitterGoogle+Share
  • ingaannlouise

    Snygga armband! Tuff utmaning!

  • Multiartist

    Oops det var visst min gamla användare! Det var från mig kommentar 1 kom.
    //MultiArtist