Idag är en sån dag…

Idag är en sån där dag som man bara önskar ska gå så att man kan få gå och lägga sig och glömma att dagen existerat. Gick upp 6.30 för att sitta barnvakt till 2 av mina systersöner, det var ju ganska mysigt förutom att dagen började med en dålig natts sömn och illamående + ont i magen. Sen kollade jag och mamma om vi kunde hitta nån bikini som döljer delar av mina skavanker eftersom jag är trött på att folk ser på mig som ett offentligt konstverk på stranden, jag menar varför kan man inte bara acceptera att folk är olika! Hittade till sist ett par höga bikinitrosor som döljer stomin iallafall, jakten på en bra överdel får vara till en annan dag.

Trött och seg kommer man hem och vad ligger i postlådan? Jo ett brev från försäkringskassan. Alltid lika roligt. Där står det att jag ska få en utbetalning på 9000 mindre än vad det stod i beslutet som kom för ett par veckor sen. Jag ringer upp dem och de säger att det är beslutet som gäller. Vad bra säger jag då har ni betalat mig 9000 kronor för lite. Hon läser i sina papper och säger -Oj vi har visst skrivit fel 9:an ska vara en nolla. Ja vad säger man, orka tänker jag bara!

Skulle haft filmkväll med min kusin ikväll men fick ett sms att hennes mage strejkar, hon har chrons sjukdom. Okej jag mådde ju också dåligt så det får bli en annan gång.

Som toppen på isberget kommer min röda vecka som på posten och mitt humör är som ett vulkanutbrott som fräser åt alla som kommer nära, Förlåt mamma och pappa!

Så jag säger bara, Godnatt! Hoppas imorgon blir en bättre dag…

//MultiArtist

FacebookTwitterGoogle+Share