Ny chans för CL

Jobbat 4 dagar i sträck, och vad kan jag säga? Trött. Extremt trött. Men känns jätte skönt att det är gjort. Bara en jobbhelg kvar nu! Dessutom var det ett härligt gäng som jobbade helgen, vi hade riktigt kul! :D

Sen fick jag reda på en del grejer som gjort det hela efter 10 juni ännu jobbigare. Borde det inte vara bra snart?
Eller… liksom. Begravningen är över, det var jätte fint och allt, men nu borde det väl vara klart?
Jag orkar inte. Vissa dagar är okej och vissa känns det som om jag ska börja gråta hela tiden för att något litet påminner om honom.
Det är jobbigt, och det har inte ens gått två månader. Jag saknar honom något otroligt och det är så många saker som jag inte hann säga till honom. Vet att jag inte kunde ha gjort något, men jag får ändå så dåligt samvete. Idag har varit både en bra dag och en sådan där dag där jag bara velat att den skulle ta slut så att jag skulle kunna gå och lägga mig.
Tror alltihop påverkat mig mer än jag vill erkänna och att det är därför jag skiftar så i humöret.

Hursomhelst, ledig två dagar nu! Dock ingen sovmorgon imorgon, utan ska in till stan och träffa två underbara vänner! Det ska bli kul :) Men på onsdag är planeringen att bara slappa och inte göra något viktigt alls. Får se hur det går med det, brukar alltid ha massa halvfärdiga projekt på gång…

Förresten, vid det här laget måste väl nästan alla ha hört talas om PSY, antingen genom Gangnam Style eller Gentleman?
Här kommer en låt från CL, som även hon kommer från YG. CL – The baddest female!
Måste säga att jag haft svårt för henne länge, men efter deras besök på Running Man har jag ändrat uppfattning! :D
Låten sätter sig efter ett par gånger…

God natt!

FacebookTwitterGoogle+Share
  • multiartist

    Jag tror att det värsta som finns är att mista någon som står en nära. Allra värst nån som är ung, man frågar sig varför? hur? Orättvist? Ibland tar det tid att läka och jag tror att man ibland förstår först när det värsta är över som till exempel begravningen. Det viktigaste är att du låter dig sörja, du får tycka det är orättvist men så småningom så kommer det bli lättare, det lovar jag. Jag finns här för dig om du behöver prata.