Jag har en känsla…

Hej alla! Idag har jag läst ikapp på bloggen och det känns som några av oss svackar lite just nu. Är det smittsamt? (haha)

Jag har varit ifrån sjukan 10 veckor nu, rekordet i år. Pratar med en hjärnskrynklare en gång i veckan, hon skrynklar ihop min hjärna till en liten boll och vecklar sen till ett fint handskrivet pappersark. Så känns det iallafall :-/  De sista samtalen har handlat om HUR ÄR MAN FRISK?!? Jag är inte van vid att vara okej och ha bra provsvar så här länge, hur ska jag bete mig? Vågar inte riktigt att ställa in mig på att det kan fortsätta vara bra, när kommer smällen?                                                                             BM jag känner så igen mig i det där om att jag vet precis hur provsvaren ser ut idag och sen är det totalt tvärtom! (men oftast har man tyvärr rätt).                                         Hur ofta har jag inte sagt till mamma JAG HAR EN KÄNSLA. Så har jag blivit sjukt dålig lite senare.

Igår började mina 10 veckor att vackla när jag sa : Jag har en känsla. Dagens prover var inte riktigt bra, mitt crp börjar stiga och ska imorgon in och ta extraprover akut för att sen träffa läkaren för att få domen! Är mina 10 veckor hemma slut? Jag vet inte men…

JAG HAR EN KÄNSLA!

MultiArtist

FacebookTwitterGoogle+Share
  • http://livingsuperheroes.wordpress.com livingsuperheroes

    Kämpa på gumman. Du är bäst <3 MultiMetal

  • http://livingsuperheroes.wordpress.com Brokenmusician

    Den där känslan är fruktansvärd. Vi har varit med så länge nu att man liksom känner det på sig! Jag håller tummar och tår för att din känsla för en gångs skull ska vara fel! VI vill ha en frisk Mutliartist!
    Puss och kram! <3