Känslan stämde :-(

Så här sitter jag nu på rum 17 avdelning 139 transplantation. Mina prover i onsdags var sådär, CRP på 7,4 vilket brukar vara under 1 och ett krea på 156 vilket inte är så farligt. Kisseprovet visade dock på urinvägsinfektion och jag fick glatt komma tillbaka nästa dag för mer prover!

Torsdag, det tog ”bara” en timme att ta blodprov, efter ca 6-7 stick i armen fick det bli fingret. Ont  magen och ryggen! Fick låna en säng påg gastromottagningen och en filt. Där låg jag och småfrossade tills min underbara läkare kom och sa : Jag har inga goda nyheter! FAN tänkte jag. Det visad sig att mina levervärden var 4 gånger för höga CRP samma och kreat upp till 209. Doktor G ringde Gbg som hade fullbelagt men de kom överens om ett dygn i Kristianstad och ambulanstransport till Gbg kl 10.00 nästa dag. Tack gode Gud för smärtstillande när det behövs! Fick sätta en CVK och narkospersonalen trodde nog inte att jag var riktigt frisk så som jag dominerade alla vad som skulle göras, var den fick sitta och så vidare.

Idag fredag har levervärdena börjat gå ner, CRP ligger kvar på samma nivå så nu testar de att sätta ut antibiotikan, vi får väl se hur det går…

Jag hatar när min känsla stämmer!

KRAM MA

FacebookTwitterGoogle+Share