Oplanerat

Tyckte jag klarade mig bra utan sjukhusbesök, verkar som om jag hade fel. Blev att ringa dit idag och fick tid på torsdag för provtagning och kontroller. Inte jätte kul, men när det är något som inte riktigt stämmer känns det ändå bättre att kolla upp det!

Ska nu avslöja vad jag gjorde för ungefär en vecka sedan. Det var faktiskt inte alls så intressant och spännande som jag hade hoppats, rätt av var det ganska tråkigt. Man kan i stort sett säga att jag tjänade pengar av att titta på TV! Inte så illa va? ;)
Ja, jag jobbade natt. Min första natt. Det gick riktigt bra, men var långtråkigt, haha. Fick inget sms som jag brukar få, utan de ringde istället 6 timmar innan passet började. Vilket i sin tur ledde till att jag inte hann sova så mycket som jag behövt.

Höll mig vaken hela natten, stannade sedan kvar i stan och försökte sova, men lyckades bara sova i 2,5 timmar. Sedan stack jag ner på stan igen och shoppade lite. Fick sedan en förfrågan om att jobba kommande natt, igen, men tackade nej. Har alltid haft svårt för att säga nej när någon ber mig något, men kände att jag verkligen inte hade de krafterna, eller det tålamodet som jag visste skulle behövas. Hursomhelst, tisdagen spenderas med ett besök hos tandläkaren och sedan buss till Göteborg. Träffade där kusinens ex; vi hade tänkt gå på Liseberg. Men… när vi kom dit var det stängt. Oss i ett nötskal, inte kolla upp innan. Men det gjorde oss inget! Vi hittade massor att göra i alla fall och vi pratade mycket. Lite om kusinen, om vad vi tänkt göra i framtiden och att vi borde ses ofta. Super kul!

I onsdags fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon och tog det lugnt. Bakade knäckebröd, det blev jätte bra! Liiite mycket salt kanske, men jag älskar salt, så det gick bra ändå. Skrev klart en liten story som en kompis requestat och postade den. Hon gillade den, yay!

Torsdagen… vad gjorde jag igår? Just det!! Torsdagar betyder M! Countdown. Gick upp lagom till kl 11 och fick se alla jag ville se; Henry ft f(Amber), B.A.P, EXO, BigStar, KHJ och kanske en av de jag saknat mest; Seungri! Eller V.I som han kallar sig. Gotta talk to u är helt fantastisk, älskar den även om MVn är … speciell. Dock inte speciell som GD-style, men åt det hållet. Å andra sidan tillhör de samma grupp, så inte så konstigt att konceptet smittar av sig.

Är husvakt nu i helgen, så spenderade större delen av dagen här, inte hemma. Älskar att vara ensam och kunna spela musik hur högt man vill! Har dessutom hittat massa nya bra låtar, så kan knappt bli bättre. Tittade klart på Princess Hours förra veckan, men har hittat Lie to Me med samma kvinnliga skådespelerska i huvudrollen, och älskar serien redan efter första avsnittet! Första avsnittet slutar med drama, så serien fortsätter väl i den stilen. Inte mig emot! Snygga skådespelare och roliga huvudrollsinnehavare är aldrig fel. Hittade dessutom min favorit film på nätet, letat i stort sett överallt och inte hittat den, så blev jätte glad när jag väl gjorde det!

Snart två veckor sedan jag slutade semestervikariatet, fortfarande trött och haft ont i magen i mer än vecka, och nu resulterar det i ett sjukhusbesök. Kanske tror jag att jag klarar mer än jag gör och det här är kroppens sätt att säga ifrån?

Jag vet inte, men kanske. Ska ta det lugnt en vecka till, sen får vi se…

FacebookTwitterGoogle+Share