Så här har mina sista veckor sett ut.

1379055110462

Hej allihop det mina superhjältar! Det glädjer mig att ni håller bloggen igång. Älskar er alla så mycket ( xoxo )  Nu ska ni få höra om mina så kallade äventyr Den sista tiden, och tro mig när jag säger att fy fan vad tufft det är och har  Varit! Jag började skolan för några veckor sedan, vi är två elever i min klass ( ha ha) Vi har mycket plats att jobba på iallafall. Sen har jag min plats i silvret också; där är vi 14 elever. Jag kom in för en vanlig infektion och höga levervärden, jag behövde sätta in en cvk eftersom jag är så svårstucken. Tyvärr var det en läkare som råkade punktera ett stort blodkärl som hörde ihop med lungan. Jag kunde inte andas och höll på att förblöda när de körde in ett lungdrän utan bedövning i sidan på mig. Sen tappade jag typ medvetandet. Lungan hade sackat ihop och jag hamnade först på IVA sen transplantationsIVA ett par veckor, jag var beroende av syrgas för att kunna andas så så här snygg var jag. Dessutom fick jag en infektion som jag har två olika sorters antibiotika iv för. Nu ligger jag på ett vanligt rum iallafall och längtar efter skolan. Så det är så här mina sista mina veckor har sett ut. Kram MultiArtist

FacebookTwitterGoogle+Share
  • http://livingsuperheroes.wordpress.com brokenmusician

    Du är en krigare och en riktigt superhjälte multiartist! Tänker på dig och skickar så mycket styrketankar jag bara kan! Du är en sån förebild! Krya på dig i massor och hör bara av dig om det är något! // Brokenmusician