Snabb uppdatering

Livet har verkligen hittat sina spår igen. Jag har fått ett nytt helt fantastiskt jobb som jag trivs otroligt bra med. Ett vikariejobb som inte innebär allt för mycket tid och det är rätt lagom för mig just nu.
Sorella som skulle få en underbar liten valp åkte för några dagar in på akutkejsarsnitt och de fick fram en liten hanne som inte längre vad vid liv. Det är riktigt tungt och jag som helt ställt in mig på att jag skulle få en egen hund känner mig otroligt sorgsen. Min dröm var att få en liten Hannibal som skulle bli min bästa vän och tyvärr hann han somna in innan vi fick ut honom. Sorella är otroligt ledsen och gråter nästan dygnet runt, det gör allt lite jobbigare.
Men jag har roliga saker som händer också, ett stort filmprojekt på gång som börjar imorgon och senare ska visas på en lokal biograf här i västerås.
Nu är jag strax på väg till jobbet igen och jag lovar att uppdatera mer om vad som pågår i mitt liv framåt. Det har varit lite mycket de senaste veckorna men nu börjar jag hitta en härlig rytm igen.

//BM

FacebookTwitterGoogle+Share