Förkylning? Nej tack!

Jag känner en förkylning krypa sig fram. Detta är ingen rolig känsla och jag trycker i mig c-vitamin och subcuvia för att stärka immunförsvaret. Jag tänker inte bli sjuk!

Nu känns det som att jag fått landa lite efter allt kaos som skett. Sorella är fortfarande något sorgsen och springer runt med alla gosedjur hon kan hitta som subsitut för den lilla valp hon aldrig fick. Jag har nog egentligen inte heller smält det faktum att Hannibal togs ifrån den här världen innan han hunnit upptäcka den. Det känns liksom tomt trots att han aldrig varit här.

Inspelningen av zombiefilmen är nu i full gång, trots massor av problem, och den kommer att fortsätta i lagom takt. (Jag lägger in lite bilder längre ned)

Jobbet rullar på fint, denna vecka har jag bara tagit på mig två pass då jag känner att denna förkylning kan slå till rätt hårt. Jag jobbar jour i natt och hoppas på att få kunna sova denna gång då jag förra gången låg vaken hela natten. Jag jobbar även kvällspass-jour-morgon mellan fredag-lördag och det känns rätt fint.

På lördag blir det finmiddag med mina tjejer som lämnar mig för att åka till USA och Botswana. Det ska bli riktigt härlig och jag tror att det är precis vad jag behöver för att ta mig ur denna förkylning.

//BM599343_10202082087114556_1058484138_n 1237004_567486056621374_2002815494_n

FacebookTwitterGoogle+Share