nerver

Är det bara jag som har en tendens att vara nervös för saker som man inte behöver vara nervös för? Saker man har gjort hundratals gånger men ändå känner sig nervös för eller har ångest för. Jag är alltid nervös kvällen innan en körlektion, ibland är jag till och med nervös innan jag åker till jobbet. Jag har jobbat på samma ställe i över en månad nu och jag älskar det, men trots det är jag nervös. Ibland tror jag att jag är nervös för något som ska hända längre fram men jag placerar det på saker jag inte borde vara nervös för.
Imorgon ska jag till Gävle till exempel. Jag ska åka till en uppfödare och kollar på en valp jag är lite intresserad av och det är jag grymt nervös över. Jag är nervös över att ta mig dit då jag aldrig åkt dit själv förut och det är buss hela vägen med ett byte i Uppsala. På vägen hem är det två byten. Tänk om jag hamnar fel?
Kaos i huvudet.
Det löser sig.
//BM

FacebookTwitterGoogle+Share