Djur; för och nackdelar

Jag älskar djur. Det finns ingen större kärlek än en valp som i lycka slickar dig i ansiktet trots att du lämnat honom ensam hela dagen.
Hannibal kom hem till oss i torsdags och han är redan som hemma. Han leker, sover och lever livet som valp. Det känns helt fantastiskt.
Det var det positiva. Det negativa är att Frank, ett av mina marsvin, har blivit heltokig. Han är riktigt dominant och våldsam vilket resulterar i galna bråk med hår som flyger åt alla håll och fula sår hos hans kompisar. Han håller på dygnet runt och jag kan knappt sova om nätterna. Jag vet inte alls vad jag ska göra. Det känns fel att sälja honom med tanke på hans humör och jag kan samtidigt inte ha kvar honom som det är just nu. Det gör ont i hjärtat att behöva tänka på det tredje alternativet men just nu ser jag igen vettigare utväg. Suck. Så mycket kärlek finns det hos djur men det gör så ont när det inte går bra för dem.

//BM

20131104-192950.jpg

FacebookTwitterGoogle+Share