Tänkvärt

”Never take someone for granted. Hold every person close to your heart, because you might wake up one day, and realize you’ve lost a diamond while collecting stones”

Hittade denna quote i ett gammalt kollegeblock, och tycker att den passar väldigt bra in. Ibland har vi massa vänner, ibland såpass många att man glömmer av vissa, och ibland tappar man kontakten med dem. Ibland kan det dessutom vara just det, en diamant. Det är väldigt tråkigt, men det får mig att tänka på att uppskatta de vänner jag har och att de väljer att hålla kontakten med mig. Idag när jag kom hem efter jobbet var det en kompis som ringde till mig helt random. Vi pratade i 1 timme och 30 minuter. Om vadå? Allt och ingenting. Men det är det som är så härligt ibland; man finns där för varandra och man pratar, men om vad är egentligen inte viktigt. Hon är verkligen en diamant, och jag uppskattar henne väldigt mycket. Tack för att du finns!

Gissar att vad jag vill säga är att du ska alltid uppskatta dina vänner och visa att du bryr dig, även om du har mycket runt omkring dig. En dag kan de vara borta, och när du då upptäcker det, är det försent.

Hoppas alla haft ett bra nytt år och en härlig ledighet. På återseende!

FacebookTwitterGoogle+Share