Planer

Jag är inte ofta på sjukhus, men nu blev det nästan en vecka på två olika ställen! Först Sahlgrenska för subileus attacken, och sedan Infektion eftersom läkarna gissade kalisi. Men det hände inte mycket under de dagarna där, – även om jag trivdes mycket bättre där, miljön påminner om den på barn eftersom barn ligger i närheten, och jag kände mig mycket mera hemma -, så fick jag åka hem rätt så fort.

Pga avstötnignsmedicinen som drar ner immunförsvaret har jag fortfarande symtom efter kalisin, och det kan hålla i sig i up till tre veckor, men annars är jag helt återställd! Så har skrivit en hel del och bollat idéer med C och pärlat en del. Två kusiner gjorde en snabb visit i helgen och fick se smyckena jag gjort. De gillade dem och föreslog att jag ska börja sälja, inte illa! Båda har många kontakter så de ska fixa grunden, och sen är det bara att sätta igång! Dagen spenderdes senare hemma hos dem och det var riktigt mysigt.

Har även pratat ihop mig med J om London resan vi planerat i några månader nu, så i April bär det av till London! Även bestämt med T att vi ska dra iväg till andra sidan jordklotet nästa år, och det känns så fantastiskt kul! :D Det är den dröm vi båda haft länge, och att den är påväg att bli sann känns alldeles otroloigt. Namsan Tower, SM, Han River, Etude House, Cube, Lotte World…

FacebookTwitterGoogle+Share