Splittrad

Nyss hemkommen från första jobbintervjun! De var väldigt positiva och det lät på dem som om jag kommer få jobbet, men haft en jobbig känsla hela dagen efter det. Magkänslan säger att jag ska vänta lite till och se om de från det andra jobbet jag sökt hör av sig. Men samtidigt vill man ju inte vänta för länge så det slutar med att man inte får något av dem… känner mig så splittrad! Vet inte alls hur jag ska göra :(

Kompisproblemet kvarstår och det känns jätte tråkigt. Samtidigt, vad kan man göra?

Eftersom magproblemen dök upp igen förra helgen bestämde läkaren gastroskopi. Komiskt nog har jag fått tid samma dag som min lillebror fyller 18. Jag tycker halsprov är så fruktanvärt obehagligt, så efter att ha ringt ett antal samtal fick jag prata med en ssk som lovat att de ska ge starka mediciner… ibland är det tur att vara envis! Verkar även som om det är på G att bli bättre på sjukhus fronten, tydligen ska det bli ny mottagning med färre läkare så att man på så sätt kan få lite mer koll. Det känns och låter som om det kommer bli väldigt bra, men gissar att det inte är någon ide att ta ut något i förskott.

London resan är åtminstone bokad och betald nu, så det känns super bra! Kommer bli så grymt kul!! <3 Vi åker en långhelg i maj, så snart bara en månad kvar.

A hörde dessutom av sig och sa att hon fått jobb i sommar så nu bär det av även i September!

FacebookTwitterGoogle+Share