UTMANINGEN I JULI

Jag vet att jag är väldigt sen med denna månads utmaning och därför tänker jag göra något enkelt.

Idag fyller jag tjugo. Om det inte varit för möjligheten till TPN hade jag inte blivit 20 år gammal. Tack vare TPN sitter jag här idag och skriver det här inlägget med hela livet framför mig och just idag tänker jag fria just det.

Jag tror att jag inte är ensam om att gärna välja kläder som täcker mina ärr. Hitta linnen som är lite bredare eller helt enkelt hellre välja en t-shirt. Det handlar inte så mycket om att jag ”skäms” över mina ärr som det handlar om att jag inte alltid orkar med människors blickar eller frågor. MEN dessa ärr är ett tecken på att jag är vid liv. Dessa ärr har skapats för att hålla mig vid liv och därför utmanar jag mig själv idag genom att hela min 20års dag har på mig en tubtopp.

Så min utmaning till er mina superhjältar är att gå emot tryggheten i täckande kläder och ha på er en tröja som visar upp era tecken på överlevnad.

//MB10569912_10204244297168456_911193131_n

FacebookTwitterGoogle+Share
  • Multiartist/Ann-Louise

    Sjyst utmaning! Mitt svar kommer snart!