Värmen är underbar, eller?!?

Något som alla svenskar nu njuter av för fullt, den svenska härliga sommarsolen och värmen. De sista 2 veckorna har det varit nästan 30 grader i solen här i Skåne, underbart tycker mamma, vi kör till havet och pressar! Usch, fy, blä tänker jag och vill vara inne i huset i de kallaste rummet eller stå i duschen och spola kallt vatten på mig halva dagen så jag kan andas. I år har jag varit vid havet 2 gånger, dock med kravet på att vi ska ligga på en plats med skugga och jag ska ha mitt skuggtält med mig! Jag har på mig en bikini som döljer så mycket av min stomi som möjligt! Mina gamla portacath-ärr visar jag dock idag upp men stör mig ofta på att folk så uppenbart stannar med blicken när den faller på mig.
Men min fråga är VARFÖR ÄR DET INTE MÅNGA AV OSS DROPPBARN SOM TÅL VÄRME? Jag älskar våren och vårsolen när det är lagom varmt så att man kan ha kläder på sig och njuta av solen. Men nu i denna äckliga tropiska värme så lider jag. Orkar knappt göra någonting, mår mer illa, har svårt att dricka tillräckligt och blir förskräckt när jag hör på väderrapporterna att det bara ska bli varmare och varmare de närmaste dagarna. Så till alla er som älskar solen vill jag säga grattis! Men till er som lider med mig av värmen, varför det nu ska vara så vill jag bara säga HÅLL UT! Jag hoppas snart vi får lite mindre temperatur och bättre väder enligt mig.

Sommarkram MultiArtist/Ann-Louise

FacebookTwitterGoogle+Share