The Fault in Our Stars

Den senaste månaden har varit svår. Det är alltid svårt när man har sin krets med närmaste vänner i en förening för sjuka ungdomar. Det är alltid lika jobbigt när någon blir riktigt sjuk. Hela dagarna går man runt i en dimma och väntar på att få höra något, något positivt, något negativt, något alls.
Den här månaden har delat med sig av mycket negativt. Det är aldrig rättvist att människor i vår ålder inte ska få överleva. Det får mitt hjärta att brista.
Att människor i min ålder ska bli så sjuka att de tvingas att sövas ned.
Jag har förlorat en vän den här månaden men jag kommer aldrig att glömma. Aldrig.
Jag har en vän som kämpar varje dag för att bli piggare.
Den här sången är till dem båda.
Don’t give it up just yet, stay grand for one more minute.
//BMThe Fault in Our Stars (Cover)

FacebookTwitterGoogle+Share