Söndag

Dags för operation imorgon! Faktiskt inte speciellt nervös, bara lite. Skönt!!

Efter att jag varit och röstat spenderades eftermiddagen mestadels i mitt rum. Lyssnade på mitt gamla favoritbands nya låt och med ens drogs jag tillbaka och plötsligt spelades deras gamla album upp på spotify. Underbara känsla! Älskar fortfarande deras texter <3 Hittade även en annan helt fantastisk låt, en sån där som man bara blir glad av. En kompis sa att hon hade spelat den när hon gjorde sig i ordning på morgonen, och jag förstår varför! Fick upp mitt humör riktigt mycket. Tänkte spela den på repeat medan jag packar för sjukuset, kanske hjälper? ;)

Brukar vara sämst på att packa annars. Nu vet jag dessutom inte hur lång tid jag kommer vara där. Men går allt bra så släpper de hem mig på tisdag. Vilket vi hoppas på!

Har väntat på ett packet från en kompis (C) i … drygt en månad om inte mer? Första gången visade det sig att den blev bortslarvad på kompisens pappas jobb, han hittade den. Sen skulle den skickas iväg igen. Fortfarande inte fått den. Frågade C för ett tag sedan när den skickades och C svarar ”I haven’t sent it yet…” love you too! <3

Hahah, älskar sådana små saker. Och vänner. Och musik.

Nej, nu måste jag packa. Ska ha duschat x2 med Descutan (avskyr det, speceillt svamparna, hibiscruben är helt ok); en gång ikväll (+bädda rent) och sedan en gång innan vi åker imorgon. Sahlgrenska kl 6, vilket betyder att vi måste åka härifrån senast kl 5… okej, jag måste gå upp typ 4. Kan de hålla tiden imorgon för operationen tro?

Let’s find out! ~

//MultiMystery

 

FacebookTwitterGoogle+Share