En vecka kvar…

Läste igenom några av mina gamla blogginlägg och fastnade vid ett av de första. I juli, för snart 2 år sedan, skrev jag att ”en dag ska jag åka till min favorit stad, det bara är så!” och gissa vad?
Om en vecka gör jag precis det. Om en vecka åker jag till Seoul. Huvudstaden i Syd Korea. Känns så otroligt maffigt på något sätt. Nu är det inte längre bara tankar och förhoppningar, utan nu ska jag faktiskt ut och resa!

Nervositeten kryper långsamt fram, men samtidigt ska det bli sååå kul! Häftigt och underbart. Ena dagen vill jag inget hellre än att avboka resan och krypa ner under täcket och gömma mig, medan nästa kan jag inte vänta tills vi landar och jag kommer ut på Incheon’s flygplats. Men jag antar att nervositeten är en del av det hela. Det hade varit mer konstigt om jag inte var nervös, eller hur?

Ska jobba hela veckan och en del i nästa, men tänker vara ledig på onsdag. Hinner även med en undersökning på SU där de ska ta reda på om min magsäck tömmer sig för fort. Tydligen är det det som de flesta av mina symtom syftar på. Hoppas de har rätt! Hade varit så skönt att få ett slut på problemen och förhoppningsvis vara ganska nära en lösning innan jag åker.

“Fear is something created by oneself, and is the fruit of one’s imagination”
(- Mr X, KMHM ep 20) Tycker den passar!

FacebookTwitterGoogle+Share